Olujni vetar oduvao krov u Šapcu

Izvor: Studio B, 17.Dec.2011, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujni vetar oduvao krov u Šapcu

Jak olujni vetar koji je zahvatio region Šapca jutros oko 7.00 sati oduvao je krov sa višespratnice u centralnoj zoni tog grada, a u nezgodi niko nije povređen i nastradao.

Komandir vatrogasno-spasilačke jedinice Kristoljub Kovačević rekao je agenciji Beta da su delovi krova pali u obližnji park i oštetili samo jedan automobil.

"Radi se o četvorospratnoj zgradi na kojoj je krov renoviran pre tri meseca. Izvođač radova je na staru konstrukciju postavio limene >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << elemente koje je vetar podigao i bacio", rekao je Kovačević.

On je naveo da delove krova sa obližnjeg drveća u parku skidaju dve vatrogasne ekipe i radnici javnog komunalnog preduzeća.

"Situacija prevazilazi tehničke mogućnosti, pa su za uklanjanje krova angažovani i komunalci", rekao je Kovačević.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.