Izvor: Blic, 27.Avg.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 12 odsto učenika u kontaktu sa drogama

Oko 12,5 odsto učenika u Srbiji bilo je u kontaktu sa drogama prošle godine pokazalo je istraživanje Ministarstva prosvete i Svetske zdravstvene organizacije (SZO), saopšteno je danas na seminaru za edukaciju timova za borbu protiv narkomanije u školama održanom u Institutu za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oko 12 odsto učenika u kontaktu sa drogama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2018

Oko 12,5 odsto učenika u Srbiji bilo je u kontaktu sa drogama prošle godine pokazalo je istraživanje Ministarstva prosvete i Svetske zdravstvene organizacije (SZO), saopšteno je danas na seminaru za edukaciju timova za borbu protiv narkomanije u školama održanom u Institutu za javno zdravlje "Dr...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.