Izvor: Danas, 02.Mar.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odvezao đake u policiju umesto u školu

Grejem King, koji u Australiji vozi školski autobus više od 20 godina, našao se u udarnim vestima kada je nedavno odlučio da decu umesto u školu, odveze u policiju. Iako je navikao na razne dečje smicalice i može dosta toga da istrpi, kaže da su ga ovog puta đaci potpuno izveli iz takta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Umesto kući, odvezao đake u policiju

Izvor: RTS, 03.Mar.2009, 09:37

Australijanac Grejem King, iskusni vozač školskog autobusa, našao se u udarnim vestima kada je prošle nedelje odlučio da decu umesto kući, odveze u policijsku stanicu...Iako je navikao na razne dečije smicalice i može dosta toga da istrpi, Grejem King, koji više od 20 godina vozi školski autobus, kaže...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.