Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2022, 11:02

U Budisavi takmičenje dobrovoljnih vatrogasaca “Ko brže- ko više“

Član Gradskog veća za komunalne poslove Zdravko Jelušić prisustvovao je otvaranju vatrogasnog takmičenja „Ko brže-ko više“ koje je održano u Budisavi, u organizaciji Vatrogasnog saveza Grada Novog Sada. On je pozdravio prisutne u ime gradonačelnika Miloša Vučevića i rekao da je ovo takmičenje izuzetna prilika da dobrovoljni vatrogasci demonstriraju svoje znanje i veštine u izvođenju vatrogasnih disciplina i drugih zadataka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održano tamičenje dobrovoljnih vatrogasaca „Ko brže- ko više“ u Budisavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2022

Član Gradskog veća za komunalne poslove Zdravko Jelušić prisustvovao je otvaranju vatrogasnog takmičenja „Ko brže-ko više“ koje je održano u Budisavi, u organizaciji Vatrogasnog saveza Grada Novog Sada. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.