Izvor: B92, 12.Avg.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobren kredit za udzbenike i pribor

Beograd -- Predstavnici Postanske stedionice i Zavoda za udzbenike i nastavna sredstva dogovorili su se na sastanku sa premijerom Srbije Zoranom Djindjicem i ministrom prosvete Gasom Knezevicem da se roditeljima omoguci kupovina udzbenika i skolskog pribora na beskamatni kredit u trajanju od sest meseci. Uslov za kredit je da iznos bude visi od 1.000 dinara, saopsteno je iz Pres sluzbe Vlade Srbije. Zainteresovani roditelji ce od ponedeljka, 19. avgusta, moci da popune obrazac za udzbenike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svim postama i filijalama Postanske stedionice, a udzbenici ce preko poste biti dostavljeni skolama.

Na sastanku je takodje receno da se kupovina knjiga i skolskog pribora u iznosu manjem od 1.000 dinara i dalje obavlja putem cekova i na tri mesecne rate.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.