Od petka zimski raspust

Izvor: Glas javnosti, 28.Dec.2010, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od petka zimski raspust

BEOGRAD - Prvo polugodište za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji završava se u četvrtak, 30. decembra, predviđeno je kalendarom rada za ovu školsku godinu. Zimski raspust trajaće do 17. januara, kada počinje drugo polugodište.

Prema kalendaru rada, za učenike osmog razreda drugo polugodište završava se 27. maja 2011. godine, odnosno 10. juna za učenike od prvog do sedmog razreda. Maturanti gimnazija raspuštaju se 20. maja, učenici završnih razreda trogodišnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i četvorogodišnjih stručnih škola 27. maja, a ostali srednjoškolci na letnji raspust odlaze 17. juna.

U vojvođanskim školama raspust je počeo 24. decembra, deca će imati tri sedmice odmora, i drugo polugodište u Vojvodini trajaće kao i u školama u ostalom delu Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.