Izvor: B92, 11.Dec.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od januara markice za knjižice

Beograd -- Republički zavod za zdravstveno osiguranje podseća da se od 1. januara 2009. knjižice neće overavati pečatom, već lepljenjem markica zdravstvenog osiguranja.

Zavod je zbog toga pozvao sve poslodavce da do 19. decembra kontaktiraju sa matičnim filijalama tog zavoda radi preuzimanja markica za overu zdravstvenih knjižica.

"To praktično znači da zdravstvene knjižice zaposlenih i članova njihovih porodica neće važiti sledeće godine ukoliko budu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << overene potpisom i pečatom poslodavca", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da poslodavci ne treba da čekaju poslednje dane ove godine da se jave za preuzimanje markica i zato što može proći tri dana od podnošenja zahteva do preuzimanja markica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.