Obustavljena istraga, ubica Meksikanke nije iz Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 14.Sep.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljena istraga, ubica Meksikanke nije iz Srbije

Osim što se uzorci DNK ne podudaraju sa onim uzetim sa tela žrtve i mesta zločina, osumnjičeni je prošao i poligrafsko ispitivanje. Istraga nad osumnjičenim Novosađanima je obustavljena

Ubica Selene Margarit Grasijano Masedo (31) nije Novosađanin i istraga nad privedenima je obustavljena. Prema rezultatima DNK analize ali ipoligrafskog ispitivanja, ni Novosađanin Dejan G, ali ni bilo koji drugi osumnjičeni, (koji su bili privedeni u novosadskoj policiji) nije ubica Meksikanke >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koja je surovo ubijena na Marjanu kod Splita. Direktor policije Milorad Veljović je rekao da su u Novi Sad stigla tri inspektora iz Hrvatske, kako bi srpskim kolegama pomogli u potrazi za ubicom Meksikanke. Posebna pažnja je, kako saznajemo, bila usmerena na jedno lice koje je najviše odgovaralo izvesnom Reksiju, koga je splitska policija identifikovala pomoću dresa italijanskog FK “Milan”. Međutim, rezultati pokazuju da ubica Meksikanke nije iz Srbije. - Kada su došle kolege iz Hrvatske obavljene su dodatne DNK analize, a nekoliko lica bilo je podvrgnuto poligrafskom ispitivanju. Tako smo utvrdili da nijedno od lica, za koja smo sumnjali da bi mogli imati veze sa zločinom u Splitu, nije krivo. Ubica definitvno nije sa teritorije Srbije - rekao je direktor policije, prenose beogradski elektronski mediji. Takođe, upoređivanje uzoraka koji su pronađeni na košulji i telu ubijene Meksikanke, kao i na nožu kojim je zločin izvršen, sa uzorkom Dejana G. skinuli su sumnju sa ovog Novosađanina. On je takođe prošao poligrafsko ispitivanje, i iako je tačno da je boravio u Hrvatskoj tokom leta, proverom pečata u pasošu utvrđeno je da se vreme njegovog ulaska i izlaska iz zemlje ne poklapa sa vremenom ubistva. Osim toga, on ne vozi “škodu oktaviju” karavan koja je, prema rečima svedoka, danima viđana kod mesta gde je Selena Masedo ubijena. Policija je Dejana G. dovela u vezu sa ubistvom na osnovu toga što je fizički odgovarao opisu ubice, kao i što je fan fudbalskog kluba Milan, a nedaleko od mesta zločina pronađen je upravo dres ovog italijanskog tima, sa natpisom Reksi na leđima.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.