Izvor: B92, 14.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustave na mostu Gazela od aprila

Beograd -- Radovi na popravci Gazele neće početi pre kraja godine, zatvaranje kolovoznih traka ne pre aprila, i to noću i vikendima.

Direktor u odseku za investicije u Putevima Srbije Slavoljub Tubić najavio je objavljivanje tendera za izvođača radova na rekonstrukciji beogradskog mosta Gazela za 24. septembar. On je rekao da će na tenderu moći da konkuriše šest stranih kompanija koje su izabrane na pretkvalifikacionom konkursu.

"Ugovor o rekonstrukciji Gazele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo bi da bude potpisan do kraja godine, kada bi mogli da počnu i pripremni radovi", naveo je Tubić.

On je istakao da delimične obustave saobraćaja na mostu neće početi pre aprila 2008. "Postoji detaljan plan odvijanja saobraćaja tokom rekonstrukcije, pa su zatvaranja kolovoznih traka planirana za noć i vikende", dodao je Tubić.

Gazela je jedna od glavnih veza Beograda i Novog Beograda, a preko tog mosta dnevno pređe oko 160.000 vozila dnevno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.