Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih zbog mita

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih zbog mita

MUP Srbije je objavio snimak hapšenja osumnjičenih zbog mita u postupku eksproprijacije zemljišta na trasi planirane izgradnje brze pruge.
Kako je saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, uhapšeni su direktor JP "Infrastrukture železnice Srbije", član Nadzornog odbora Privrednog društva "Ratko Mitrović" iz Novog Sada, kao i dva advokata.

Stefanović je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se uhapšeni advokati sumnjiče da su dali mito, tako što su po dogovoru sa direktorom preduzeća fakturisali svoje pravne usluge u višemilionskim iznosima i taj novac kasnije delili među sobom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.