Objavljen “Vodič za bezbedan i zdrav rad od kuće”

Izvor: NovaEnergija.net, 20.Jan.2021, 20:05

Objavljen “Vodič za bezbedan i zdrav rad od kuće”

Uprava za bezbednost i zdravlje na radu izradila je „Vodič za bezbedan i zdrav rad od kuće“, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Vodič pruža praktične smernice poslodavcima koji su obezbedili rad od kuće svojim zaposlenima, upoznajući sa obavezama i odgovornostima poslodavce i zaposlene.
U vodiču su navedeni i uslovi koje radni prostor, koji služi kao radno mesto kod kuće, treba da ispunjava, procena rizika i praćenje bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << i zdravlja na radu zaposlenih koji rade od kuće, način prijave povreda na radu prilikom rada od kuće i slično.
Vodič možete pročitati OVDE.
Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.