Obeležen Imlekov Dan farmera rekordera, uručene nagrade

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležen Imlekov Dan farmera rekordera, uručene nagrade

Kompanija Imlek tradicionalno je danas obeležila Dan farmera rekordera, uručivanjem nagrada proizvodjačima mleka koji su u protekloj godini isporučili najveće količine sirovog mleka toj kompaniji.

Nagrade rekorderima isporučiocima mleka dodeljuju se u dve kategorije, za porodične i komercijalne farme.

Dobitnici zlatnih priznanja u kategoriji porodičnih farmi su Vojčena Geza za isporučenih 1,60 miliona litara mleka, Balaša Mikloš za isporučenih 1,35 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << litara i Dimitrović Zoran za isporučenih 957.795 litara mleka.

U kategoriji komercijalnih farmi rekorderi su Farme PKB korporacija A.D. za isporučenih 18,62 miliona litara mleka, PIK Bečej za isporučenih 10,83 miliona litara i Almeks doo iz Pančeva za isporučenih 10,7 miliona litara u 2014. godini. Specijalno priznanje dobila je farma Global sid iz Čuruga, kao najveći proizvodjač organskog mleka.

Dobavljacicma se obratio novi generalni direktor Imleka Ilija Šetka koji je izjavio da mu je čast što je na čelu velike i uspesne kompanije kao sto je Imlek.

"Posebno sam srećan sto danas imam priliku da licno upoznam najveće dobavljače najkvalitetnijeg sirovog mleka, koji su pored naših vernih potrošača, najviše doprineli da Imlek postane regionalni lider u mlečnoj industriji", kazao je on.

Dan farmera se tradicionalno obeležava već više od dve decenije, a farmerima rekorderima se tradicionalno dodeljuju brojna priznanja i nagrade za doprinos razvoju kompanije, navodi se u saopštenju Imleka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obeležen Dan farmera rekordera

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Apr.2015

Tokom vikenda, kompanija Imlek tradicionalno je obeležila Dan farmera rekordera, manifestaciju posvećenu proizvođačima mleka koji su u protekloj godini isporučili najveće količine sirovog mleka toj kompaniji. Dan farmera se tradicionalno obeležava već više od dve decenije, a farmerima rekorderima...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.