OEBS dodelio nagrade Ličnost godine

Izvor: RTS, 12.Dec.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OEBS dodelio nagrade "Ličnost godine"

Direktor agencije Fonet Zoran Sekulić, direktor Uprave za sprečavanje pranja novca Aleksandar Vujičić i šef Biroa za strateško planiranje MUP-a Srbije Dražen Maravić, dobitnici nagrade Misije OEBS-a u Srbiji "Ličnost godine".

Nagradu Misije OEBS-a u Srbiji "Ličnost godine" dobili su direktor agencije Fonet Zoran Sekulić, direktor Uprave za sprečavanje pranja novca Aleksandar Vujičić i šef Biroa za strateško planiranje MUP-a Srbije Dražen Maravić, saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ta misija.

Kako se navodi, ove godine odlučeno je i da se priznanje dodeli posthumno osnivaču Beogradskog centra za ljudska prava Vojinu Dimitrijeviću za životnu predanost procesu unapređenja ljudskih prava.

Misija je navela da je Sekulić dobio nagradu za predanost i profesionalni doprinos u izradi Medijske strategije Srbije i promovisanju principa slobode informisanja, a Vujičić za predanost i profesionalni doprinos u stvaranju jednog od najefikasnijeg sistema za sprečavanje pranja novca u regionu.

Maravić je dobio nagradu, kako se navodi, za aktivnu ulogu u izradi i usvajanju Razvojne strategije MUP-a za period od 2011. do 2016. godine, koja je ključni dokument u procesu reforme policije u Srbiji.

Sedmi uzastopni put nagrada "Ličnost godine" odaje priznanje istaknutim pojedincima koji su svojim radom doprineli daljem razumevanju i negovanju vrednosti OEBS-a u Srbiji, piše u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.