OBRADOVIĆ: Jubilarne nagrade do kraja godine

Izvor: Danas, 30.Nov.2011, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRADOVIĆ: Jubilarne nagrade do kraja godine

Žarko Obradović, ministar prosvete i nauke, izjavio je juče da će jubilarne nagrade za prosvetne radnike za 2009, 2010. i 2011. godine biti isplaćene do kraja ove godine, te da je deo tih nagrada već isplaćen u Užicu, a to se sada čini i u Beogradu. - Sve će biti isplaćeno do kraja godine, a tempo isplata zavisiće od količine novca koja trenutno bude na raspolaganju opštinama, pojasnio je Obradović juče u Užicu, zahvalivši se užičkom gradonačelniku Jovanu Markoviću što „Užice ispunjavanja obaveze prema nastavnicima u osnovnim i srednjim školama“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PREDLOZI ZA SVETOSAVSKE NAGRADE DO 26. DECEMBRA

Izvor: Kurir, 01.Dec.2011, 12:02

Priznanja će biti uručena na Savindan, 27. januara ..BEOGRAD - Ministar prosvete i nauke Žarko Obradović pozvao je obrazovno-vaspitne ustanove, prosvetne radnike, strukovna udruženja, da do 26. decembra predlože kandidate za Svetosavske nagrade za posebne rezultate i doprinos razvoju obrazovanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.