OBLACI I KIŠA: Nakon vedrog jutra čeka nas PROMENA VREMENA

Izvor: NaDlanu.com, 15.Mar.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBLACI I KIŠA: Nakon vedrog jutra čeka nas PROMENA VREMENA

U većem delu Srbije danas će biti oblačno sa slabom kišom posle podne i snegom na planinama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca, krajem dana u donjem Podunavlju i na jugu Banata pojačan jugoistočni.

Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, a najviša dnevna od šest do 11 stepeni.

U Beogradu će sutra biti oblačno, uveče i noću povremeno slaba kiša. Vetar slab do umeren zapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i severozapadni, u toku noći jugoistočni. Jutarnja temperatura oko dva, a najviša dnevna oko devet stepeni.

U Srbiji u sredu ponegde slabe padavine. U četvrtak i petak uglavnom sunčano i malo toplije vreme, ujutru mestimično slab mraz. Za vikend malo svežije, sa slabim padavinama na istoku i planinskim predelima.

Nepovolјna biometeorološka situacija izazivaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod osetlјivih osoba mogu se javiti reumatski bolovi i poremećaj sna.

Izvor:B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.