Izvor: TvojPortal.com, 08.Apr.2012, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin ubijen u masovnoj tuči

Izvor: novimagazin.rs  Jedan mladić je ubijen a dvojica su ranjena u masovnoj tuči koja se dogodila u noći između subote i nedelje u novosadskom naselju Detelinara. Policija traga za Petrom P. (19) osumnjičenim za ubistvo.
U tuči je ubijen Srđan Mandić (25), koji je preminuo posle uboda nožem u srce, a dva njegova druga Željko M. (30) i Miroslav Č. (28) su ranjena.
Željko M. je zbog povreda grudi smešten na Institut u Sremskoj Kamenici, dok je Miroslav Č. posle prijema >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u bolnicu pušten na kućno lečnje. Obojica su iz Novog Sada.


Kako javlja dnevnik Blic, nepunih 12 časova nakon ubistva Mandića, u Novom Sadu je izgorela kuća u kojoj žive osumnjičeni za zločin. Vatrogasne ekipe brzo su uspele da zaustave širenje vatre, ali je veći deo kuće uništen.
Vatrogasci kažu da za sada ne mogu da odrede kako je izbio požar, ali se sumnja da je namerno izazavan.
Tanjug javlja da je u tuči koja je izbila u ulici Veselina Masleše oko sat posle ponoći učestvovalo desetak osoba a korišćene su šipke, letve i motke.
Prema navodima Bete, tuča se dogodila kada je Srđan, sa još dva Novosađanina, Miroslavom Č. i Željkom M. prolazio ulicom, gde je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog sukoba sa više osoba, u kome je Mandić uboden nožem i umro na licu mesta.
U tuči je lakše povređen i Goran L. (43) iz Srpskog Itebeja, koga je policija nakon toga uhapsila.
Zbog učestvovanja u tuči, policija je uhapsila i Gordanu P. (41) i Duška L. (43) iz Novog Sada.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.