Novi Sad: Ubila se, nađena oproštajna pisma

Izvor: Mondo, 30.Mar.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Ubila se, nađena oproštajna pisma

Mlađa devojka pronađena je mrtva nekoliko minuta pre šest časova jutros u Kisačkoj ulici, javljaju mediji. Najverovatnije samoubistvo - pronađena oproštajna pisma majci i bivšem momku.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Noćna ekipa Hitne pomoći izašla je na teren nakon dojave da devojka leži na trotoaru, a na terenu je konstatovana smrt.

Devojka (26) je prevezena kod mrtvozornika.

Kako pišu "Novosti", devojka je skočila sa zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i pala na trotoar, gde je potom i pronađena.

U potkrovlju zgrade sa koje je skočila policija je pronašla dva oproštajna pisma, jedno majci u kome traži da joj oprosti i drugo posvećeno bivšem emotivnom partneru zbog neuzvraćene ljubavi.

Telo S.M. je po nalogu tužioca prebačeno na obdukciju.

Ona se najverovatnije ubila.

Policija je u potkrovlju zgrade sa koje je devojka skočila pronašla dva oproštajna pisma - jedno majci, a drugo bivšem partneru.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS U NOVOM SADU Devojka koja je pronađena mrtva u Kisačkoj ulici izvršila samoubistvo

Izvor: Blic, 30.Mar.2016

Devojka S.M. (22), koja je oko 6 sati jutros pronađena mrtva u Kisačkoj ulici u Novom sadu, je izvršila samoubistvo, potvrdila je policija...Telo devojke pronašli su prolaznici rano jutros. Nakon dojave građana da devojka beživotno leži na trotoaru, ekipa Hitne pomoći je odmah izašla na teren...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.