Novi Pazar: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

U tuči ispred kafića u ulici Stane Bačanina u centru Novog Pazara ubijen je A.A. (34) iz ovog grada, saznaje radio Sto plus. Uhapšen osumnjičeni za ubistvo.

Foto: tanjug/ edib tahirovic/ bk

Prema nezvaničnim informacijama, sinoć oko 23.30 njega je posle kraće svađe i tuče nožem u grudni koš više puta ubo muškarac star oko 30 godina koji je potom pobegao.

Teško ranjen A.A. pao je na pločnik, a Hitna pomoć je ubrzo došla na lice mesta i pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ga spasi.

Policija i tužilac obavljaju uviđaj.

Novopazarska policija uhapsila je A.Ć. (31) osumnjičenog da je sa nekoliko uboda nožem usmrtio Azera A. (34) u tuči ispred kafića u ulici Stane Bačanin, saznaje radio Sto plus.

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen je oko sat kasnije u porodičnoj kući koja se nalazi oko sto metara od mesta na kojem se dogodilo ubistvo.

Posle saslušanja u policiji, A.Ć. je određen pritvor do 48 sati, a trebalo bi da bude priveden nadležnom tužiocu u ponedeljak.

Nišlija uhapšen zbog ubistva pred kafanom

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.