Novi Beograd: Kamion udario motociklistu

Izvor: Mondo, 10.Sep.2017, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Beograd: Kamion udario motociklistu

Motociklista (28) teško je povređen jutros nešto posle pet časova u Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu kada ga je udario kamion, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Foto: MONDO/Dragana Todorović Ilustracija

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladić prevezen u reanimaciju u Urgentni centar.

Mladić (25) i devojka (27) lakše su povređeni u saobraćajanoj nezgodi nešto pre dva časa na Novom Obrenovačkom putu, dok je žena (50) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pešak takđe lakše povređena oko 22.50 na Savskom trgu, kao i muškarac (67) u udesu oko 22.40 na uglu ulica Mihajla Bulgakova i Ljubiše Miodragovića.

Lančani kod Dušanovca, povređene tri osobe

"Svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar", rekla je Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 122 puta, od čega je 28 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara su tražili svi hronični bolesnici.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Motociklista povređen na Novom Beogradu kada ga je udario kamion

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2017

Motociklista (28) teško je povređen jutros nešto posle pet časova u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu kada ga je udario kamion, rečeno je u Hitnoj pomoći...Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladić prevezen u reanimaciju u Urgentni centar...Mladić (25) i devojka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.