Nova tragedija: Poginuo mladi motociklista

Izvor: Mondo, 02.Nov.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova tragedija: Poginuo mladi motociklista

Užasna nesreća kod Paraćina, žrtva opet motociklista! A. A. (26) skrenuo je iz svoje trake i “zakucao” se motorom u vozilo marke “golf” koje je dolazilo iz suprotnog pravca.

Foto: MONDO/Dragana Todorović Ilustracija

U teškoj saobraćajnoj nesreći sinoć oko 19.30 sati, smrtno je stradao vozač motora A. A. (26) iz Donjeg Vidova kod Paraćina, javljaju "Novosti".

CRNA STATISTIKA

Proteklih 10 godina, na srpskim putevima stradalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je čak 25.000 motociklista, uglavnom onih od 18- 25 godina

 On je, krećući se velikom brzinom regionalnim putem ka selu Drenovac, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i direktno se “zakucao” u automobil marke “golf” iz suprotnog smera, koji je vozio ka Paraćinu.

Mladić je preminuo na licu mesta ,a prema saznanjima “Novosti”,udar je bio toliko stravičan da se “golf” okrenuo, a vozač, koji je zadobio prelom butne kosti, nije ni stigao da vidi šta ga je udarilo.

Vozač “golfa”, koji je bio sam u kolima, zbrinut je u paraćinskoj bolnici. Zamenik javnog tužioca Osnovnog tužilaštva u Paraćinu, koji je sa policijom uradio uviđaj, naložo je obdukciju stradalog i pregled oba vozila, kako bi se utvrdio razlog udesa.

Mladić iz Srbije tragično stradao u PodgoriciMladi motociklista poginuo kod KraljevaSmrt na motoru: Zašto je stradalo 25.000 mladih

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UDES KOD PARAĆINA: Poginuo motociklista

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2017

Aleksandar Aleksić (26) skrenuo je iz svoje trake i “zakucao” se motorom u vozilo marke “golf” koje je dolazilo iz suprotnog pravca U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Paraćina sinoć oko 19.30 sati, smrtno je stradao vozač motora Aleksandar Aleksić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.