Izvor: B92, 03.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova obaveštenja "Infostana"

Beograd -- JKP "Infostan" saopštio je da je počela distribucija novih obaveštenja o visini osnovnog duga i predloga sporazuma za izmirenje duga prema tom preduzeću.

U saopštenju se navodi da će svi dužnici dobiti u koverti obaveštenje o modelima otplate duga, uplatnicu sa podacima o visini osnovnog duga - proknjižena zaključno sa 27. martom 2009, kamatama i sudskim troškovima.

U obaveštenju će se naći i podaci o mesecu i godini kada račun nije plaćen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacija o brojevima rešenja o dozvoli izvršenja sa datumima podnošenja rešenja, kao i predlog sporazuma za izmirenje duga, ukoliko se odluče da dug isplate na šest jednakih mesečnih rata.

Dužnici koji uplate iznos naveden na uplatnici najkasnije do 30. aprila 2009. godine, biće oslobođeni svih kamata i sudskih troškova.

Dužnici koji se opredele za izmirenje duga u ratama, moći će da zaključe sporazum, čime će im biti otpisano 50 odsto kamate, a ostatak duga će moći da izmire do 30. septembra u šest jednakih mesečnih rata, sa dospećem svake rate poslednjeg dana u mesecu.

"Infostan" će, prema odluci Gradskog veća, građanima koji su izmirili dugovanja ili potpisali sporazum u periodu od 15. marta 2009. godine do donošenja novih zaključaka, nadoknaditi iznose naplaćenih kamata i sudskih troškova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.