Nojkić: Veći deo Kosmeta i dalje bez signala

Izvor: Blic, 01.Maj.2010, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojkić: Veći deo Kosmeta i dalje bez signala

Direktor pošte na Kosmetu Ranđel Nojkić rekao je za RTS da veći deo Kosmeta još uvek nije pokriven signalom i naglasio da signal za sada imaju delovi Gračanice, Štrpca i Goraždevca.

Ranđel Nojkić kaže da nema saznanja da je veći deo pokrajine ponovo pokriven signalom srpskih mobilnih operatera.

Upravnik pošte u Osojanu Nebojša Gašić kaže da su Srbi u tom delu Pokrajine bez signala mobilne telefonije Telekoma, jer su baznu stanicu ponovo demontirali predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kosovskih institucija.

Načelnik Kosovsko-pomoravskog okruga Dragan Nikolić izjavio je FoNetu da oko četrdeset hiljada Srba u ovom delu Kosova i Metohije i dalje nema signal mobilne telefonije.

Povodom izjava srpskih zvaničnika da većina srpskih sredina na Kosovu i Metohiji od petka ima signal, Nikolić je rekao da su Srbi u opštinama Gnjilane, Novo Brdo, Kosovska Vitina i Kosovska Kamenica i dalje bez telefona.

Srbi iz Kosovskog Pomoravlja uputili su rukovodstvu Telekoma predlog da repetitor za mobilnu telefoniju bude postavljen uz samu administrativnu liniju, na teritporiji opštine Preševo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.