Niš: Vatra progutala deo stana

Izvor: Mondo, 09.Okt.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Vatra progutala deo stana

U požaru koji je noćas oko 23.20 izbio u stambenoj zgradi u Ulici žrtava fažizma u naselju Ledena stena, delimično je izgoreo stan na prvom spratu, ali nije bilo povređenih, saznaje Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

"U momentu izbijanja požara tu su se nalazile dve osobe, ali su one na vreme uspele da izađu iz stana", kažu u niškoj policiji.

U policiji navode da je izgorela spavaća soba stana koji je bio zahvaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vatrom, ali je blagovoremenom intervencijom vatrogasaca sprečeno širenje požara na susedne stanove.

Požar je, dodaju u policiji, lokalizovan nešto pre jedan sat iza ponoći, a uviđaj je urađen po ovlašćenju Osnovnog javnog tužioca.

Uzroci izbijanja požara za sada nisu poznati.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERIJA POŽARA: Noćas izgoreo stan na Ledenoj steni

Izvor: NiskeVesti.rs, 09.Okt.2016

Požar je izbio jedan sat po ponoći, a izgoreo je stan na prvom spratu u ulici Žrtava fašizma u niškom naselju Ledena stena. Prema prvim informacijama, nema povređenih.. . .Vatrogasne ekipe uspele su brzom intervencijom da lokalizuju požar i spreče širenje na okolne stanove u stambenoj zgradi,...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.