Ninamedia kliping dobitnik nagrade Superbrands Srbije

Izvor: NovaEnergija.net, 15.Jun.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninamedia kliping dobitnik nagrade Superbrands Srbije

Kompanija Ninamedia kliping, dobitnik je prestižne nagrade Corporate Superbrand Srbije za 2015/2016 godinu u kategoriji Usluge poslovne komunikacije.
Svetski program Superbrands organizuje se svake godine u više od 60 zemalja iz celog sveta. U Srbiji se organizuje po treći put, pod nazivom Corporate Superbrands Srbija 2015/2016.
Program je namenjen promovisanju najboljih srpskih i internacionalnih brendova i kompanija, a u selekciji je ove godine učesvovalo oko >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << 1600 kompanija razvrstanih u 34 kategorije prema oblasti poslovanja. Nakon dva kruga glasanja odabrano je oko 250 kompanija kojima je dodeljen status Corporate Superbrands 2015/2016.

 
Prvi krug glasanja obavio je Stručni savet., dok jeu drugom krugu, osim glasanja Stručnog saveta, u obzir uzimano i istraživanje javnog mnjenja na teritoriji Srbije. Kombinovanjem glasova 50-50 odsto, dobijen je uži izbor od oko sedam kompanija u svakoj kategoriji sa statusom Corporate Superbrands, nakon čega je jedna birana kao najbolja u kategoriji.
Kompanija Ninamedia kliping ponosna je što je u kategoriji Usluge poslovne komunikacije izabrana zajedno sa još sedam kompanija koje su pravi lideri u svom poslu.
Direktor Ninamedia kliping-a, Dragan Radić, nakon uručenja Superbrands nagrade za najbolje Usluge poslovne komunikacije, rekao je:
Pre nekih sedam osam godina, direktorka jedne naše uspešne kompanije rekla mi je da, kod njih u firmi ne veruju da se nešto desilo dok ih Ninamedija o tome ne izvesti. Ako je to bio put brendu, a ovo večeras potvrda da smo to i ostvarili, onda mogu da kažem da smo zaista svi neizmerno srećni“!.
Stručni savet Superbrands Srbija, sastoji se od 16 članova istaknutih poslovnih ljudi i stručnjaka iz Srbije. Predsednik Saveta, Toplica Spasojević, rekao je da je iz godine u godinu, srpski potrošač sve obrazovaniji, informisaniji i zahtevniji, te da su takvi bili i ovogodišnji kriterijumi za dodelu Superbrends statusa. Sam stručni savet, kao i ranijih godina stoga, nije imao ništa lakši zadatak, ali zato su na kraju, zaista izabrani i najbolji, dodao je on.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.