Nevreme i grad u okolini Dimitrovgrada

Izvor: RTS, 20.Maj.2020, 21:33

Nevreme i grad u okolini Dimitrovgrada

Grad praćen nevremenom pogodio je u večernjim satima okolinu Dimitrovgrada, mesto Gradinje i granični prelaz Gradinu.
Za sada nema informacija kolika je šteta jer se u tom delu nalaze bašte i njive.

Na fotografijama koje smo dobili iz ovog kraja Srbije vidi se da je grad bio veličine oraha. 
U samom Dimitrovgradu nije bilo veće štete, javlja dopisnik RTS-a. 
Juče su zbog grada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je pogodio delove Srbije stradali voćnjaci i gotovo svi usevi u okolini Kraljeva, Studenice, ali i kuće na Pešterskoj visoravni.
RHMZ je ranije danas upozorio i da su večeras moguće nepogode, ali i da može doći do porasta vodostaja na pojedinim rekama
Ukoliko se nađete u kući, automobilu ili na otvorenom dok je jaka oluja i grmljavina, trebalo bi da pratite ove savete Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Grad veličine oraha pogodio okolinu Dimitrovgrada

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2020

DIMITROVGRAD - Grad veličine oraha praćen nevremenom pogodio je u večernjim časovima okolinu Dimitrovgrada, mjesto Gradinje i granični prelaz Gradinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.