Nesreća u Novom Sadu, povređena devojčica

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Novom Sadu, povređena devojčica

Dvogodišnja devojčica povređena je danas popodne u saobraćajnoj nezgodi na uglu Hajduk Veljkove i Futoške ulice, u Novom Sadu.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Ona je zadobila lakšu povredu glave i prevezena je na Dečiju hirirgiju, prenosi Radio 021.

Takođe, u nezgodi su povređeni 48-godišnji muškarac koji je zadobio povredu natkolenice i tridesetšestogodišnja žena, koja je prošla sa kontuzionom povredom kičme.

Oni su prevezeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Urgentni centar na dalju dijagnostiku, a prema rečima portparolke Hitne pomoći Mirjane Bursać, svi su lakše povređeni.

Do nezgode je došlo u 17. 30 časova, kada je "alfa romeo" udario u taksi, koji se prevrnuo na krov.Ovaj automobil se kretao istim smerom, i od siline udara je podigao taksi, usled čega se i prevrnuo.

U taksiju je pored vozača bila i putnica, a u drugom vozilu dvogodišnja devojčica i njen otac koji je vozio. Uzrok nezgode, znaće se nakon saopštenja policije, piše novosadski Radio 021.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DIREKTAN SUDAR: Dvogodišnja devojčica povređena u saobraćajki u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu povređeno je nekoliko osoba, među njima i dvogodisnja devojčica..NOVI SAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnicama ulice Futoška - Cara Dušana - Hajduk Veljkova u Novom Sada povređeno je nekoliko osoba...Prema prvim saznanjima,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.