Nesreća u Borči, zatvoren Zrenjaninac

Izvor: Mondo, 12.Jul.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Borči, zatvoren Zrenjaninac

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da je na raskrsnici Zrenjaninskog puta i gradskih ulica Ovčanski put i Ulica Ivana Milutinovića u Borči, došlo do saobraćajne nesreće. Zrenjanbinski put bio zatvoreno do 19 časova.

Foto: MONDO

Kako prenose beogradski mediji, u nesreći su povređene četiri osobe.

Putnička vozila se sa raskrsnice su se preusmeravala na ulice Ovčanski put i Ivana Milutinovića, kroz naselje, dok je za teretna vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio obustavljen saobraćaj, navodi se u saopštenju "Puteva Srbije".

To javno preduzeće poziva sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.