Neobični čas za decu na Savskoj promenadi

Izvor: RTS, 10.Sep.2018, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobični čas za decu na Savskoj promenadi

Dečji festival, koji je održan na Savskoj promenadi, obeležila su deca koja su sabirala, oduzimala i pevala bez pauze. Neobični čas matematike zainteresovao je sve generacije.
Deca su uz pesmu i igru sabirala, množila i delila. Tehniku "BrainOBrain" nije bilo lako savladati, ali deca su pokazala kako rešavaju svaki matematički zadatak uz zabavu.

"Ovde na festivalu današnjem, kao i prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine, osnovni je cilj druženje, zabava, animacija, organizovan je veliki broj sadržaja namenjen deci a bogami i roditeljima, smenjuju se pozorišne predstave, sportske muzičke, animacije, klovn, mađioničar", kaće Katarina Stojanović, pi-ar programa "BrainOBrain".
Svi oni izmamili su osmehe deci, ali i pomogli im da nauče neke nove lekcije. Ovakva druženja, kažu, trebalo bi da budu češća.
"Dečji program i program za publiku, to je nešto najlepše", navodi Branka Veselinović i dodaje da ni mnogi glumci sa nagradama to nisu doživeli.
Tehnika "BrainOBrain" nastala je u Indiji pre 15 godina. Pomaže deci da usavrše pamćenje, koncentraciju, kreativnost, ali i snalažljivost.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.