Neeksplodirana municija iz Paraćina preneta u Nikince

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neeksplodirana municija iz Paraćina preneta u Nikince

Oko 2.400 neeksplodiranih ubojitih sredstava nađenih na lokaciji "Paraćin 4" - na Karađorđevom brdu, transportovano je u četvrtak na vojni poligon Nikinci gde će u naredna dva dana biti uništena.

PARAĆIN, 9. avgusta 2012. (Beta) - U vojnom magacinu na Karadjordjevom brdu 19. oktobra 2006. godine eksplodiralo je 1.300 tona ubojitih sredstava.Kolona kamiona sa eksplozivnim sredstvima koja su bez upaljača i bila smeštena u sanduke s peskom, vatrogasna kola, ambulantno vozilo i policija, rano ujutro je pošla iz Paraćina ka Nikincima. Načelnik Uprave civilne zaštite u sektoru za vanredne situacije Minustarstva unutrašnjih poslova Srbije, Bratislav Rančić rekao je agenciji Beta da je danas transportovana velika količina eksplozivnih sredstava te je moguće da se uništavanje nastavi i iduće nedelje.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.