Nastavlja se akcija besplatnih preventivnih pregleda

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se akcija besplatnih preventivnih pregleda

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju sprovodi Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju, 28. oktobra, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje.

Tom prilikom, svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da urade ultrazvučni pregled abdomena i proveru triglicirida i holesterola, a dame će biti u prilici da obave i preventivne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ultrazvučne preglede grudi, po potrebi i mamografske preglede.

U prethodnih deset akcija, blizu 200.000 građana Srbije obavilo je preventivne preglede a od tog broja nekoliko hiljada njih upućeno je na dalju dijagnostiku.

Ministarstvo zdravlja i ovim putem poziva građane da učestvuju u nedeljnoj akciji, obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatni preventivni lekarski pregledi u nedelju

Izvor: RTS, 26.Okt.2018

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju sprovodi Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju 28. oktobra, od osam do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje. ...

Nastavak na RTS...

Danas akcija besplatnih preventivnih pregleda širom Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Okt.2018

Ministarstvo zdravlja Republike Srbijeu saradnji sa zdravstvenim ustanovama širom Srbije, a u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije, i ovog meseca nastavlja akciju besplatnih preventivnih pregleda.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.