Nastavak akcije besplatnih preventivnih pregleda

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak akcije besplatnih preventivnih pregleda

Ne propustite!

Akcija besplatnih preventivnih pregleda koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju sprovodi Ministarstvo zdravlja biće nastavljena danas, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje.

Tom prilikom, svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da u više od 90 zdravstvenih ustanova obave kardiološki i oftalmološki pregled, i urade tumor markere i analize štitaste >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << žlezde i prostate, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

U prethodnih sedam akcija, više od 140.000 građana obavilo je preventivne preglede a od tog broja nekoliko hiljada njih upućeno je na dalju dijagnostiku. Ministarstvo zdravlja poziva građane da učestvuju u nedeljnoj akciji, obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.

Lista zdravstvenih ustanova koje učestvuju u akciji sa vrstom pregleda koji će biti obavljani u svakoj ustanovi biće istaknuta na sajtu Ministarstva zdravlja, www.zdravlje.gov.rs.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas nastavak akcije besplatnih preventivnih pregleda

Izvor: Blic, 22.Apr.2018

Akcija besplatnih preventivnih pregleda koju u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju sprovodi Ministarstvo zdravlja biće nastavljena danas, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje.

Nastavak na Blic...

Besplatni pregledi u 90 ustanova

Izvor: RTS, 22.Apr.2018

Nastavlja se akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnije brige o sopstvenom zdravlju. Bez zdravstvene knjižice, danas od 8 do 16 časova, građani mogu da se pregledaju u 90 zdravstvenih ustanova...

Nastavak na RTS...

Više od 600 Leskovčana na besplatnim kardiološkim, oftalmološkim i laboratorijskim pregledima

Izvor: juGmedia, 22.Apr.2018

Specijalisti Opšte bolnice Leskovac obavili su danas 200 preventivnih besplatnih kardioloških pregleda, 201 oftalmoloških i 245 laboratorijskih pregleda kod 605 pacijenta...Besplatni pregledi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, kao i u Domu zdravlja, obavljeni su po šesti put, po preporuci Ministarstva...

Nastavak na juGmedia...

Više od 160.000 ljudi obavilo besplatne zdravstvene preglede

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2018

Više od 160.000 građana do danas obavilo je besplatne preventivne preglede u zdravstvenim ustanovama, saopštilo je Ministarstvo zdravlja koje je pokrenulo tu akciju...Kako se navodi, do 16 sati u 90 zdravstvenih ustanova širom zemlje oftalmološke i kardiološke preglede, analize i tumor markere...

Nastavak na N1 televizija...

Osmi put u niškom KC besplatni preventivni pregledi

Izvor: Megafon.co, 22.Apr.2018

I ovog vikenda, nacionalno skrining testiranje pokazalo je da su Nišlije i te kako zainteresovane za besplatnu proveru opšteg zdravstvenog stanja. Nakon sumiranja podataka, u periodu od 08 do 16 časova, u niškom KC obavljeno je 1.479 pregleda, od kojih su, preko 700, obavili lekari specijalisti...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.