Narodna stranka: Da li si studirao to što si diplomirao

Izvor: Danas, 08.Dec.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka: Da li si studirao to što si diplomirao

Narodna stranka, saopšteno je danas, nema dovoljno informacija da bi ocenjivala kvalitet prvostepenih presuda profesorima Pravnog fakulteta u Kragujevcu iz afere ”Indeks”. Afera je  nastala u februaru 2007. godine, i još nije okončana, jer tek sledi početak procesa na Apelacionom sudu u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna stranka povodom 'Afere Indeks': Nedopustivo 'urušavanje Kragujevca'

Izvor: Beta, 08.Dec.2019

Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu je danas povodom "Afere Indeks" saopštio da je nedopustivo "urušavanje Kragujevca.. kroz prizmu ma kojih afera u beskonačnom trajanju i smenjivanju".U saopštenju piše da država ni za 12 godina nije uspela da "reguliše" "Aferu Indeks" koja je izbila u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.