Izvor: B92, 25.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacrt zakona o komunalnoj policiji

Beograd -- Nadležno ministarstvo osniva posebnu radnu grupe za pripremu teksta nacrta zakona o komunalnoj policiji.

Takvo rešenje doneo je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković. Taj zakon bi trebalo da stvori uslove za efikasniji rad gradskih uprava i realizuje politiku gradova, saopštilo je to ministarstvo.

"Cilj budućeg zakona je formiranje komunalne policije kao nove nadležnosti gradova, što će stvoriti uslove za efikasniji rad gradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uprava i realizaciju politike gradova", navedeno je u saopštenju.

Članovi posebne radne grupe biće predstavnici organa državne uprave, gradova i nevladinog sektora, uključujući i Stalnu konferenciju gradova i opština.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.