Na stoti rođendan počeli da mu rastu zubi

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na stoti rođendan počeli da mu rastu zubi

Srbislavu Nikoliću, iz belopalanačkog sela Špaj, na donjoj vilici počela su da rastu dva nova zuba.
Nikolić, iz belopalanačkog sela Špaj, za stoti rođendan od “svevišnjeg” je dobio neočekivan poklon–na donjoj vilici počela su da mu rastu dva nova zuba.
Deda Srba, kako ga svi zovu, u Špaj je došao 1942. godine kako bi izučio potkivački zanat, od koga je hranio porodicu. Sa suprugom Miljom, koja je umrla krajem prošlog veka, izrodio je veliku porodicu.
”Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << smo živeli u siromaštvu, nezamislivom za današnji pojam, imali smo četiri deteta, a sada imamo i šestoro unučadi, sedmoro praunučari i čak dva čukunuka. Bilo je mnogo teško vreme pa sam morao pored potkivačkog zanata da radim još nekoliko poslova da bi prehranili familiju. Bio sam i trgovac krompirom, zatim ciglar, radio sam sve što sam stigao”, rekao je Nikolić koji i danas čuva petnaestak koza.
izvor: telegraf.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.