Na Hogrošu zadržavanje i do četiri sata

Izvor: NaDlanu.com, 03.Avg.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Hogrošu zadržavanje i do četiri sata

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju od 30 do 60 minuta, osim na prelazima Batrovci i Horgoš, gde se prilikom ulaska u Srbiju čeka oko tri sata, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije.

‘’Na Horgošu na ulazu u Srbiju čeka se tri do četiri sata, a na izlazu sat vremena, dok se na Kelebiji i na ulazu i izlazu iz zemlje čeka od 30 do 60 minuta’’, rekao je Jovica Mitić iz Operativnog centra AMS-a.On je naveo da vozila na ostalim graničnim prelazi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Mađarskom čekaju oko 30 minuta. Prema njegovim rečima, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na ulazu u Srbiju čeka se tri sata, a na izlazu 90 minuta, dok vozila na graničnim prelazima s Makedonijom kod Prešava i Gradina s Bugarskom čekaju oko 60 minuta i na ulasku i izlasku iz zemlje. Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom - Jabuka i Brodarevo zadržavanja su od 30 do 60 minuta. On je istakao da na naplatnim stanicama nema zadržavanja i saobraćaj se za sada obavlja bez zastoja i prekida. ‘’Vozila se na naplatnoj rampi Nais u smeru ka Nišu zadržavaju oko 10 minuta, a na naplatnoj rampi Stara Pazova u smeru ka Beogradu do pet minuta. Na naplatnoj rampi Bubanj potok nema zadržavanja’’, rekao je Mitić i apelovao na građane da pripreme novac na naplatnim rampama kako se ne bi pravile gužve. AMS navodi da je saobraćaj na putnoj mreži u Srbiji znatno pojačanog inteziteta kako zbog vikenda, tako i zbog letnje turističke sezone i smene turista.Najveći broj vozila beleži se na putevima iz pravca Hrvatske i Mađarske, kao i ka Makedoniji i Bugarskoj.Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 118 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 65 lica teže i lakše povređeno, a jedna osoba je poginula.U Beogradu su zabeležene 53 nezgode, a 22 lica je povređeno. Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Na Batrovcima se čeka 2,5 do tri sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2013, 12:23

Na graničnom prelazu Batrovci, prilikom ulaska u Srbiju čeka se između 2,5 do tri sata, dok se vozila na izlasku zadržavaju svega 10 do 15 minuta, kazao je danas Tanjugu pomoćik komandira graničnog prelaza Mladen Lukić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.