Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 13:52

NIS nastavlja sa ulaganjima u solarnu energiju

Nakon prve faze „ozelenjivanja“ benzinskih stanica, u okviru koje su postavljeni solarni paneli na osam NIS Petrol i Gazprom maloprodajnih objekata, kompanija NIS nastavila je sa ulaganjima u projekat instalacije fotonaponskih elektrana u okviru svoje maloprodajne mreže. Tako su solarne elektrane postavljene na još sedam benzinskih stanica, čime je ukupan broj objekata sa solarnim panelima u okviru maloprodajne mreže NIS-a porastao na 15 stanica. Vrednost projekta u najnovijoj etapi iznosi 20 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS nastavlja sa ulaganjima u solarnu energiju

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2023

Nakon prve faze "ozelenjivanja" benzinskih stanica, u okviru koje su postavljeni solarni paneli na osam NIS Petrol i Gazprom maloprodajnih objekata, kompanija NIS nastavila je sa ulaganjima u projekat instalacije fotonaponskih elektrana u okviru svoje maloprodajne mreže. Tako su solarne elektrane ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

NIS nastavlja sa ulaganjima u solarnu energiju

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2023, 11:36

 . Nakon prve faze „ozelenjivanja“ benzinskih stanica, u okviru koje su postavljeni solarni paneli na osam NIS Petrol i Gazprom maloprodajnih objekata, kompanija NIS nastavila je sa ulaganjima u projekat instalacije fotonaponskih elektrana u okviru svoje maloprodajne mreže. Tako su solarne elektrane...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.