NEVREME ne jenjava: Do 11 časova u ovim krajevima PLJUSKOVI PRAĆENI GRMLJAVINOM (TABELA)

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME ne jenjava: Do 11 časova u ovim krajevima PLJUSKOVI PRAĆENI GRMLJAVINOM (TABELA)

Meteo alarm na snazi.

Prema najvama meteorologa do 11 časova na području Šumadije i u zapadnim i jugoistočnim krajevima zemlјe lokalno se očekuje kratkotrajna kiša ili plјusak sa grmlјavinom.

FOTO: Printscreen RHMZ

FOTO: Printscreen RHMZ

Zbog mogućih vremenskih nepogoda u većini zemlje na snazi je žuti meteo alarm.

FOTO: Printscreen RHMZ

Sutra promenljivo oblačno i nestabilno, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 18, najviša od 25 do 30 stepeni, navodi se na sajtu RHMZ-a.

Prestanak padavina i delimično razvedravanje čeka nas u sredu i četvrtak.  Temperatura će biti u postepenom porastu, a od subote u padu.

Inače, snažno nevreme praćeno gradom, pogodilo je juče loznička sela Jelav, Stražu i Donji Dobrić. Grad je uništio skoro sve useve, povrtnjake i voćnjake. Pema rečima meštana, nevreme je trajalo oko dvadesetak minuta, ali meštani kažu da je grad kakav ne pamte.

Premijerka Ana Brnabić je prošle nedelje, prilikom nevremenom pogođene Topole, najavila da će u narednim danima biti raspisan tender za prvi radarski sistem za protivgradnu zaštitu u Srbiji.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.