NEVEROVATNO!!! Do Azzaro košulje za samo 190 rsd!

Izvor: Kurir, 21.Sep.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO!!! Do Azzaro košulje za samo 190 rsd!

Obnovite svoj plakar i obradujte sebe vrhunskim modnim brendom

POGLEDAJTE SVE MODELE KOSULJA OVDE

Stiže jesen a sa tim i potreba da se obnovi plakar. Ako ne znate šta da obučete za posao ili neku formalniju priliku, a sigurni ste da nećete majicu, sa Azzaro košuljom sigurno nećete pogrešiti. Iskoristite fenomenalan popust na staru kolekciju muških i ženskih košulja Azzaro i za samo 190 dinara možete ostvariti popust od čak 50%. Jednostavan stil može biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jako dobar stil. Ne morate imati sve po poslednjoj modi da biste bili moderni. Azzaro košulju možete kombinovati na različite načine te na taj način pokazati svoju jedinstvenost. Ono što krasi Azzaro košulje je da se prave od prirodnih materijala, lana, pamuka, svile,kao i da prate liniju tela koju savetuju svetski stilisti.

Do ovog exkluzivnog popusta možete doći ukoliko posetite sajt Kupon.rs koji svakodnevno  pravi odlične ponude za svoje verne posetioce. Nemojte da gubite vreme jer ove akcijske ponude možete iskorisiti do kraja septembra, a uz kupon muške ili ženkse Azzaro košulje se mogu naći i u vašem plakaru.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.