Muškarca pretukli u kući pevačice, odsečen mu prst

Izvor: Mondo, 26.Sep.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarca pretukli u kući pevačice, odsečen mu prst

Jedan muškarac teško je povređen u Sremskim Karlovcima kada ga je pretuklo više osoba. U toku je potraga za osumnjičenima.

Foto: MONDO

  On je zbrinut na odeljenju Intenzivne nege u Kliničkom centru Vojvodine.

U novosadskoj policiji su rekli da se motiv ovog brutalnog napada ne zna i da je muškarac pretučen tupim predmetom, najverovatnije čekićem.

U Urgentnom centru su za 021 naveli da je on primljen sa teškim telesnim povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opasnim po život.

Jedan prst mu je odsečen, ima prelome vilične i jagodične kosti, potkolenice i butne kosti.

Masovna tuča Srba, Hrvata i Bosanaca u Beču!

U policiji su rekli za portal da čovek nije imao dosije, niti bilo kakavu kriminalnu prošlost, pa inspektori sumnjaju na "zelenaše".

UŽAS U MIRIJEVU: Beba i dete izbačeni na ulicu

Za sada se još samo zna da je ovaj Karlovčanin keramičar i da je u trenutku napada na njega radio u kući koja pripada familiji poznate ovdašnje folk pevačice.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.