Muškarac se smrznuo kod Topole

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac se smrznuo kod Topole

BEOGRAD - Telo smrznutog muškarca pronađeno je danas nedaleko od njegove kuće, na području opštine Topola, potvrdio je načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Predrag Marić, dodajući da je u 14 opština i dalje na snazi vanredno stanje.

"Nastradala osoba je bila duševni bolesnik i njegov nestanak prijavio je sin u ponedeljak uveče", rekao je Marić.

On je izjavio da se i dalje traga za dvojicom muškaraca koji su nestali na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Medveđe i planine Suvobor.

"U toku su akcije spasavanja bolesnih građana na području Brusa i Prokuplja, gde se ekipe probijaju kako bi im ukazale lekarku pomoć. Angažovan je i helikopter da bi prevezli povređenog muškarca iz okoline Ivanjice", rekao je Marić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.