Misteriozna devojka stajala na trgu u Podgorici i ćutala

Izvor: Blic, 25.Feb.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna devojka stajala na trgu u Podgorici i ćutala

Jedna mlađa devojka stajala je danas izvesno vreme na centralnom gradskom trgu u Podgorici, ćuteći i držeći u rukama papir sa crveno ispisanim "Ne".

U dugoj beloj haljini, ne praveći nikakve pokrete, skrenula je pažnju građana, ali još nije jasno kome je upućena poruka koju je držala u rukama, prenose podgorički mediji.

Njen performans podsetio je na onaj koji je prošle godine izvela Jelena Topić iz Prijedora, koja je danima odeđeno vreme stajala ćuteći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na centralnom gradskom trgu u tom gradu.

Kasnije se ispostavilo da je to bio njen performans "Glasno ćutanje" koji je Jeleni, apsolventu na Akademiji umetnosti u Banjaluci, poslužio kao dokumentarni film za njen diplomski rad.

Pročitajte još Jelena Topić, devojka koja je danima stajala i ćutala, objavila svoj dnevnik Jelena Topić završila performans, tajna ostala Tuča zbog Jelene Topić: Mladu Prijedorčanku napala žena, napadačicu nokautirala prolaznica

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sad se i u Podgorici pojavila "ćutalica"

Izvor: Mondo, 25.Feb.2014

Mlađa devojka stajala je danas izvesno vreme na centralnom gradskom trgu u Podgorici, ćuteći i držeći u rukama papir..

Nastavak na Mondo...

Devojka stajala na trgu u Podgorici i ćutala

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2014

Jedna mlađa devojka stajala je danas izvesno vreme na centralnom trgu u Podgorici, ćuteći i držeći u rukama papir sa crveno ispisanim "Ne".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.