Mislili osoba stradala u požaru, kad ono...

Izvor: Mondo, 10.Nov.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili osoba stradala u požaru, kad ono...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M.R.(1992) iz Mladenovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Osumnjičeni je uhapšen nakon što je obdukcija utvrdila da kod žrtve čije je telo pronađeno nakon požara u kući, smrt nije nastupila od posledica požara, već je preminula od posledica ubodnih rana po telu.

Osumnjičeni M.R. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva žene koja je izgorela u požaru

Izvor: Blic, 10.Nov.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M.R. (1992) iz Mladenovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo...Osumnjičeni je uhapšen nakon što je obdukcija utvrdila da kod žrtve čije je telo pronađeno nakon požara u kući, smrt nije nastupila od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.