Ministarstvo finasira uklanjanje deponija oko Loznice

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 06.Feb.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo finasira uklanjanje deponija oko Loznice

LOZNICA - Ministarstvo ekologije i prostornog planiranja odobrilo je Komunalnom javnom preduzeću ''Naš dom'' u Loznici pet miliona dinara za uklanjanje komunalnog otpada sa divljih deponija i nabavku kontejnera za postavljanje na tim mestima.

Direktor KJP ''Naš dom'' Stanko Tešić rekao je da je, konkurišući za sredstva Ministarstva, to preduzeće nastavilo učešće u akciji ''Očistimo Srbiju'' započetu 2009. godine, kada je uklonilo 18 od 42 divlje deponija otpada koliko ih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tada bilo na području Loznice.

Direktor Tešić je naveo da je Ministrstvo izdvojilo pet miliona dinara, od kojih će 1,5 milion biti utrošeno za kupovinu kontejnera za odlaganje komunalnog otpada, dok je ostatak sredstava namenjen za raščišćavanje divljih deponija u širem okruženju Loznice.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.