Miletić: Neophodno oslobađanje viškova ubojnih sredstva

Izvor: Politika, 22.Sep.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Neophodno oslobađanje viškova ubojnih sredstva

BEOGRAD – Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Miloje Miletić ukazao je danas na neophodnost pronalaženja načina za oslobađanja viškova nepotrebnih ubojnih sredstava.

Tokom obilazaka skladišta Centralne logističke baze u Smederevu i Negotinu, Miletić je sagledao stanje smeštaja i bezbednosti materijalnih sredstava, saopšteno je iz Vojske Srbije.

"Već duže vreme susrećemo se sa problemom smeštaja viškova materijalnih sredstava, s jedne strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ubojnih sredstava, a sa druge borbenih sredstava ratne tehnike", rekao je on.

Miletić je naveo da za deo tih sredstava postoje uslovi za održavanje i čuvanje, "ali za jedan deo uslovi zaista nisu zadovoljavajući".

"U narednom periodu, veoma je važno da zbog bezbednosti, ali i ekonomičnosti, pronađemo način za oslobađanje od tih viškova i usmerimo novac tamo gde će biti korisniji", naglasio je on.

Miletić je istakao da je Centralna logistička baza učinila velike napore na poboljšanju uslova za čuvanje i održavanje tih sredstava, objavljeno je na internet stranici Vojske Srbije.

Načelnik Generalštaba VS je komandantu te baze - pukovniku Goranu Zekoviću i svim njenim pripadnicima odao priznanje za trud koji ulažu u ovoj oblasti.

Tanjug

objavljeno: 22/09/2010

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oslobadjanje viškova ubojnih sredstva

Izvor: S media, 22.Sep.2010

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Miloje Miletić ukazao je danas na neophodnost pronalaženja načina za oslobadjanja viškova nepotrebnih ubojnih sredstava...Tokom obilazaka skladišta Centralne logističke baze u Smederevu i Negotinu, Miletić je sagledao stanje smeštaja i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.