Microsoft kupio LinkedIn za 26 milijardi dolara

Izvor: NovaEnergija.net, 13.Jun.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft kupio LinkedIn za 26 milijardi dolara

Najveća i najpopularnija biznis društvena mreža LinkedIn otišla je u ruke Microsoftu. Kompanija je objavila danas da je kupila mrežu za 26,2 milijarde dolara.
Kada se ova cifra prevede u akcije, Microsoft će kupiti LinkedIn za 196 dolara po akciji. Iz Microsofta su rekli da će LinkedIn ostati zaseban brend i da neće menjati direktora, Džefa Vejnera.
Tim ove kompanije je porastao, i fokusiran je na povezivanje svetskih stručnjaka. Zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << možemo ubrzati Linkedln kao i Microsoft Office 365, kao što pokušavamo da osposobimo svaku osobu i organizaciju na planeti“, rekao je direktor Microsofta Satja Nadela.
LinkedIn koristi 433 miliona ljudi kako bi se povezalo u poslovnom svetu ili pronašlo posao. Mnogi plaćaju i premium servis sajta.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majkrosoft kupio najpoznatiji dejting sajt Linkedin za 26,2 milijarde dolara

Izvor: Njuz.net, 13.Jun.2016

REDMOND, 13. jun 2016. (Njuz) – Kompanija Majkrosoft objavila je danas da je kupila najpozantiji dejting sajt Linkedin za impozantnu sumu od 26,2 milijarde dolara u kešu, javljaju strani mediji. . Majkrosoft nije izdao zvanično saopštenje povodom ove akvizicije, ali se pretpostavlja da IT gigant...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.