Međunarodni dan porodice se obeležava na Trgu Republike VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2021, 11:11

Međunarodni dan porodice se obeležava na Trgu Republike VIDEO

Danas je Međunarodni dan porodice. Obeležava se na Trgu Republike, gde su sa lekarima klinike dr Laza Lazarević i naše kolege sa sajta B92. Šta se sve tamo događa?

"Porodica je polazna tačka u svakom društvu za sve dobro i loše. Nove tehnologije i treba da počnu od porodice, uticaj naučno-tehnološkog napretka je veliki i treba da ga konstruktivno koristimo. Treba da gradimo zdrave navike i zdrav stil života", rekla je doktokra Ivana Stašević.

Detaljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogledajte u sledećem video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Bacimo čaure, vratimo se jedni drugima"; B92.net sa klinikom "Dr Laza Lazarević" na Međunarodni dan porodice

Izvor: B92, 15.Maj.2021

Povodom Međunarodnog dana porodice, Klinika za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" je na beogradskom Trgu Republike organizovala pružanje podrške našim sugrađanima kroz razne testove na depresiju, anksioznost i demenciju. Takođe, tim stručnjaka iz ove ustanove je i davao savete svakome...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.