Maloletnici prodavali heroin na Karaburmi

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnici prodavali heroin na Karaburmi

Beogradska policija uhapsila je šest osoba od kojih četvoro maloletnika zbog sumnje da su se bavili prodajom heroina u naselju Karaburma, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Uhapšeni M.B. (25), R.J. (67) i četiri maloletnika osumnjičeni su za nedozvoljeno držanje, proizvodnju i promet droge, oružja i eksplozivnih materija.

Policija sumnja da je M.B., od za sada nepoznate osobe, nabavljao heroin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odnosio ga u stan kod R.J., gde su drogu prepakivali u manje paketiće i predavali je osumnjičenim maloletnicima koji su je dalje prodavali na ulici.

Dosadašnjim radom utvrđeno je da je ta kriminalna grupa dnevno imala oko 50 prodaja krajnjim korisnicima, a prilikom hapšenja kod njih je pronađeno oko 60 paketića heroina, vagica za elektronsko merenje, jedan pištolj kao i 50.000 dinara.

M.B. i R.J. će, sa krivičnom prijavom, biti sprovedeni dežurnom zameniku Višeg javnog tužioca, dok će protiv jednog maloletnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšeni maloletnici zbog prodaje heroina

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2014

Beogradska policija uhapsila je šest osoba od kojih četvoro maloletnika zbog sumnje da su se bavili prodajom heroina u naselju Karaburma...Uhapšeni M.B. (25), R.J. (67) i četiri maloletnika osumnjičeni su za nedozvoljeno držanje, proizvodnju i promet droge, oružja i eksplozivnih materija...Policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.