MUP: Nećemo dozvoliti blokadu auto-puta

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Nećemo dozvoliti blokadu auto-puta

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se povodom najave beogradskih taksista da će u ponedeljak radikalizovati proteste.
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da MUP, u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju, ne izdaje dozvole za održavanje javnih okupljanja, već samo, ističu, mogu doneti odluku o zabrani nekog skupa ukoliko su za to ispunjeni zakonski uslovi.
"Takođe, obaveštavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javnost da je Policijskoj upravi za grad Beograd za ponedeljak prijavljeno javno okupljanje u pokretu, od strane Sindikata taksi vozača i auto-prevoznika 'Nezavisnost', ali u prijavi nije navedeno da će most 'Gazela' u Beogradu biti blokiran", navodi se u saopštenju MUP-a.
Policija svakako neće dozvoliti bilo kome da blokira auto-put, ističu iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MUP poručuje taksistima: Nećemo dozvoliti blokadu auto-puta!

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju, ne izdaje dozvole za održavanje javnih okupljanja MINISTARSTVO unutrašnjih poslova obaveštava javnost da MUP, u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju, ne izdaje dozvole za održavanje javnih okupljanja,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.