Izvor: Blic, 17.Feb.2022, 14:47

Pojavile se NIKAD VIĐENE slike Mateja Periša u nadi da će pomoći u potrazi: Evo kako se provodio Splićanin pre nestanka (FOTO)

Od nestanka Mateja Periša (27) iz Splita prošlo je 49 dana, a potraga za njim ne jenjava. Pored policije, u potrazi učestvuju i građani, koji su i na društvenim mrežama napravili grupe posvećene potrazi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSVANULE NIKAD VIĐENE SLIKE MATEJA PERIŠA: Evo šta je radio pre nestanka, stihovi koje peva IZAZIVAJU JEZU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022

Od nestanka Mteja Periša (27) iz Splita prošlo je 49 dana, a potraga za njim ne jenjava...Pored policije, u potrazi učestvuju i građani,koji su i na društvenim mrežama napravili grupe posvećene potrazi...Tako su u jednoj od grupa na Instagramu osvanule nove fotografije Mateja Periša, koje do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Našao sam mir na slobodi": Objavljen PRVI SNIMAK GLASA nestalog Mateja dok peva čuveni hit

Izvor: Blic, 18.Feb.2022, 00:46

Potraga za Matejem Perišom ne jenjava. Od njegovog nestanka prošlo je 49 dana, a sad se na društvenim mrežama pojavio do sada neviđeni video-snimak na kom se vidi nasmejani Matej koji uživa uz pesmu Olivera Dragojevića sa prijateljem na brodu

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.