Platforma predstavljena Cunozakiju

Izvor: B92, 27.Dec.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platforma predstavljena Cunozakiju

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić upoznao je danas ambasadora Japana Tošija Cunozakija s platformom za nastavak pregovora Beograda i Prištine.

Nikolić je istakao da će platforma uskoro dobiti svoju konačnu formu i naći se pred poslanicima Narodne skupštine Srbije, saopštila je pres služba predsednika.

Zahvalivši se ambasadoru Japana na dosadašnjem radu i ukupnom doprinosu na unapređenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilateralnih odnosa dve zemlje, Nikolić je rekao da, uprkos svim teškoćama koje su potresale Japan, ta prijateljska zemlja nije prestajala da pomaže Srbiji i time je pokazala da je dobročinstvo jedna od plemenitih osobina pripadnika tog naroda.

Ambasador Japana se zahvalio na poverenju koje mu je predsednik Srbije ukazao dodeljivanjem ordena Srpske zastave drugog stepena i rekao da će, posle formiranja nove vlade Japana, ta zemlja nastaviti da gradi prijateljske odnose sa Srbijom.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić upoznao Cunozakija sa platformom

Izvor: Mondo, 27.Dec.2012

Tomislav Nikolić upoznao je danas ambasadora Japana Tošija Cunozakija sa platformom za nastavak pregovora Beograda i Prištine...Predsednik Srbije Tomislav Nikolić upoznao je danas ambasadora Japana Tošija Cunozakija sa platformom za nastavak pregovora Beograda i Prištine, istakavši da će ona...

Nastavak na Mondo...

Nikolić sa ambasadorom Japana

Izvor: RTS, 27.Dec.2012

Uprkos svim teškoćama Japan nije prestajao da pomaže Srbiji, rekao predsednik Srbije Tomislav Nikolić u razgovoru sa ambasadorom Japana Tošijem Cunozakijem. Nikolić upoznao Cunozakija sa platformom za nastavak pregovora Beograda i Prištine...Predsednik Srbije Tomislav Nikolić upoznao je ambasadora...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.